Muzeul Național de Istorie

Muzeul Național de Istorie al României pune la vânzare măști ce imită exponate!

"în Știri" by

Muzeul Național de Istorie al României și-a deschis, pe lângă uși, o gamă largă de măști de protecție ce reproduc exponate.

În cadrul magazinului de suveniruri al Muzeului Național de Istorie al României, se vor expune spre vânzare măști de protecție care imită exponatele. În acest fel, cei care își doresc să „respire” istoria vor putea achiziționa astfel de suveniruri.

Depinzând de dorință, măștile diferă atât la preț, cât și la numărul de straturi: 1 strat- 11 lei, 2 straturi- 15 lei.

Șeful interimar al Secției Relații Publice și Marketing Cultural al MNIR, Roată Flavius Nicolae, a declarat următoarele pentru Agerpres:

Acestea sunt fie de culoare neagră, cu două straturi de protecţie, din care, într-o săptămână de la punerea în vânzare, s-au vândut 10 exemplare, fie cu un strat de protecţie, reprezentând fie partea frontală a Coifului de la Peretu cu cei doi ochi apotropaici, fie o metopă de pe Columna lui Traian, sau o asociere între Palatul Poştelor şi Gânditorul”.

 

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi