Sighetu Marmației
Sighetu Marmației

Caz șocant în noaptea de sâmbătă spre duminică la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației! Fiică de cadru medical și fetița ei au fost ținute 4 ore în fața spitalului.

Maramureșeanca din Săliștea de Sus a parcurs 50 de kilometri până la spitalul municipal după ce fiica ei în vârstă de 1 an și 9 luni avea febră mare: 39,9. Mămica, fiică de cadru medical, a fost pur și simplu umilită chiar de către colegii ei. Motivul pentru care aceasta nu ar fi fost primită în incinta spitalului ar fi noul Coronavirus.

„Am fost plimbată de la o secție la alta ore bune. Am ajuns la spital în jurul orei 21:30 și până la ora 1:50 ne-au plimbat dintr-o parte într-alta. La pediatrie, dna dr. A.P. a refuzat categoric internarea fetiței de un an și nouă luni. Avea 39,9 febră și am stat cu ea afară mai bine de patru ore. După mai multe telefoane s-a găsit un loc într-un salon. Acum starea generală este bună. Așteptăm confirmarea sau infirmarea testului Covid”, relatează mămica fetiței.

Cunoscută a mămicii, cadru medical și aceasta, spune: „Nouă nu ne-a venit să credem că se poate întâmpla așa. Am sunat la toate cunoștințele în toiul nopții. Nimeni nu a vrut să le interneze pentru consult și tratament. A fost sunat și directorul spitalului, care s-a arătat extrem de supărat că este deranjat la o oră târzie pentru niște fleacuri! Să ții un copil cu febră mare în curte și o mămică disperată și care plângea pentru că nu știa încotro să mai sune și ce să mai facă sunt niște fleacuri? Mă întreb dacă în locul mămicii care este cadru medical era o mămică singură, dintr-o zonă rurală, care nu avea habar unde să sune ce se întâmpla?”.