Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump, președintele Statelor Unite, devine din ce în ce mai nepopular, atât printre cetățenii americani, cât și printre alte națiuni. De fapt, propria lui familie pare să-l considere un om josnic, în special sora sa.

Președintele este „mincinos” și „nemilos”, conform surorii sale.

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a președintelui american, îl descrie pe acesta într-un mod foarte ofensator. Aceasta spune despre fratele său că este un „mincinos” și un om „nemilos”, conform unor înregistrări făcute de către nepoata sa, Mary L. Trump, în 2018 și 2019.

Înregistrările au fost publicate sâmbătă de către Washington Post pe site-ul lor. În înregistrări, sora sa poate fi auzită criticând ager competențele și modul de guvernare al fratelui său.

Printre principalele critici făcute de către sora lui Donald Trump, cea mai evidentă este politica anti-migraționistă promovată de acesta, politică care a dus la separarea copiiilor de părinți la granițe și trimiterea lor în centrele de detenție.

Nepoata președintelui, Mary L. Trump, a publicat o carte intitulată „Too Much and Never Enough”.

Cartea publicată la începutul lui iunie 2020 a fost un adevărat succes, fiind vândute 950.000 de exemplare în prima zi. Autoarea își numește familia în care s-a născut drept „toxică” și spune despre fratele său că ar fi trișat la admiterea la facultate. „A intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru că a dat altcineva examenele în locul său”, conform nepoatei sale.

Președintele sau Casa Albă nu au reacționat în niciun fel la aceste acuzații.

Dacă vrei să știi cum a câștigat Donald Trump toată averea sa, click aici.

Autor: Sebastian Condoiu