Manchester United
Manchester United

Harry Maguire, căpitanul Manchester United, a fost arestat în urma unei bătăi alături de câțiva turiști englezi.

Acesta se afla în vacanță în Grecia, iar incidentul s-a produs în fața unui bar din insula Mykonos. Bărbatul își petrece acum cea de-a doua noapte în spatele gratiilor.

Fotbalistul a lovit un polițist care încerca sa-l încătușeze, după care a vrut să-i mituiască pe ofițerii de la secție.

Poliția a intervenit pentru a sfârși evenimentul și a încercat să-l legitimeze pe Maguire. Bărbatul s-a împotrivit, iar autoritățile au fost nevoite să-l încătușeze și să-l ducă la secție. Forțele de ordine au declarat că Harry Maguire „a fost abuziv verbal, după care l-a lovit pe ofițer”.

Fotbalistul este acuzat de: „Violență împotriva forțelor de ordine, vătămare corporală, nerespectarea ordinelor, insulte și tentativă de dare de mită față de un angajat”, conform DigiSport.

Constantine Darivas, avocatul jucătorului, a declarat că sportivul este într-o formă foarte bună. În plus, Maguire neagă acuzațiile care i-au fost aduse. În Grecia, darea de mită se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare.

„Suntem la curent cu incidentul în care a fost implicat Harry Maguire în Mykonos, seara trecută. Am luat legătura cu Harry și va coopera în totalitate cu autoritățile din Grecia. Deocamdată, nu vom mai oferi niciun comentariu legat de această situație”, este mesajul transmis de Manchester United.