O tânără

O tânără a fost agresată sexual în pasajul unei stații de metrou din capitală!

"în Știri" by

Un bărbat a fost depistat și dus pentru audieri la sediul Poliției după ce a agresat sexual o tânără într-un metrou!

Bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzarea de agresiune sexuală.

Poliția capitalei a anunţat faptul că, vineri, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv, bănuit că a agresat sexual o tânără de 25 de ani, în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1.

Tânăra de 25 de ani a reclamat faptul că, în data de 17 iulie, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou, un bărbat a venit în spatele ei și „i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou”.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi