atacat de câinele bunicilor
atacat de câinele bunicilor

Un copil din Galați este în stare gravă după ce a fost atacat de câinele bunicilor!

Câinele metis se pare că aparține bunicilor copilului.

Copilul se afla în curtea părinţilor săi și se juca, iar câinele a venit din curtea alăturată, care e curtea bunicilor, printr-o gaură de gard și a atacat copilul.

Starea copilului este gravă, acesta aflându-se internat la secția de terapie intensivă cu mai multe plăgi și un plămân perforat.

„La data de 19 august a.c., la ora 13.50, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un minor de 6 ani din municipiul Galaţi, ar fi fost muşcat de un câine agresiv, în timp ce se afla în curtea unei locuinţe de pe strada Drumul de Centură. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, după primele verificări, stabilind că minorul ar fi fost muşcat de câinele unui vecin pe care acesta îl lăsase nelegat şi care ar fi intrat în curtea imobilului alăturat prin gardul împrejmuitor, „degradat” ”, au declarat reprezentanţii IPJ Galaţi.

S-a întocmit un dosar penal având ca obiect „comiterea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”.