Bătrân agresat
Bătrân agresat

Un bătrân aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost agresat de un grup de copii cu vârste de aproximativ 10 ani. Scena se sfârșește cu momentul în care unul dintre minorii agresivi este spulberat de o mașină.

Întâmplările revoltătoare s-au produs pe timp de noapte în orașul Tg. Bujor.

După cum se poate observa în video, copiii încep să agreseze vârstnicul lovindu-l cu palmele, apoi cu pietre. Ulterior, acesta încearcă să se îndepărteze și merge în partea opusă străzii, unde se află destul de multe mașini. Din această cauză, unul dintre copii este lovit în plin de un autoturism. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere din zonă.

Video-ul a fost analizat de autoritățile orașului Tg. Bujor, aceștia având aceeași concluzie pe care sigur o aveți și dumneavoastră în cap în momentul citirii articolului: educația precară ce le-a fost acordată minorilor.

Corespondentului Mediafax i-au fost oferite câteva explicații cu privire la situația creată:

„Este îngrijorător ce s-a întâmplat. Copiii nu sunt la primul gest antisocial în comunitate, problema este și la părinți, trebuie să-i educe așa cum trebuie. Foarte important, școala lipsește din viața lor de prea mult timp, asta se vede. Trebuie să găsim soluții… Nu este vorba doar de agresiune, acolo era un om care chiar dacă băuse, nu deranja pe nimeni. Oricum ar fi, nu aveau voie să-l agreseze. La fel de grav este că nici unul dintre copii nu respectă regulile de circulație. Se vede în imagini, totul s-a terminat cu un accident rutier, unul dintre copii este luat pe capotă de o mașină. Din fericire sunt răni ușoare pentru că șoferul circula cu atenție”

Vă aducem la cunoștință faptul că minorul a scăpat doar cu răni ușoare, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.