plajă într-un cimitir

O femeie din Alba Iulia a ieșit la plajă într-un cimitir!

"în Știri" by

O doamnă din Alba Iulia ne demonstrează faptul că piscina și marea s-au demodat! Aceasta profită de gradele în creștere din termometre și face plajă într-un cimitir, pe un mormânt de piatră.

Cimitirul i s-a părut cel mai bun loc în care soarele își poate arăta razele pentru un bronz de zile mari. În imaginea postată de Alba24 se observă femeia, care și-a întins o pătură pe un mormânt și a început să citească dintr-o carte.

Aceeași sursă transmite că fotografia este reală, situația de-a râsu’- plânsu’ a fost surprinsă în cimitirul Chip din cartierul Ampoi III.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi