POV21
POV21

Ți-ai dorit mereuscrii și n-ai știut de unde  începi? POV21 este locul de unde  pornești 

Fie că ești pasionat de poezie, de literatură, de știri sau de opinii, POV21 îți oferă șansa să te afirmi. Ba chiar mai mult, o poți face și internațional! Dacă franceza, germana, engleza, spaniola, portugheza sau italiana se află printre limbile pe care le cunoști, te așteptăm în redacție! 

Cum a apărut POV21?

POV21 este o asociație, o revistă online formată din oameni adunați de prin toate locurile țării, care a luat naștere acum 3 ani, din dorința de afirmare a tinerei generații. Astfel, sute de voci s-au făcut auzite prin intermediul acestei platforme, iar modele și tineri dornici să schimbe ceva s-au făcut remarcați de-a lungul timpului.  

Ce s-a întâmplat după? 

Ne-am extins. Acum avem redacții internaționale, în 6 limbi diferite: engleză, franceză, germană, italiană, portugheză și spaniolă. Mai mult decât atât, echipele sunt mixte, aici se găsește interculturalitate și egalitate, iar tu vei putea coopera cu vorbitori nativi ai acestor limbi, precum și cu alți străini care împărtășesc o a doua limbă cu a ta.  

Unde ne aflăm? 

În momentul actual, revista este citită de peste un milion și jumătate de oameni din toată lumea, la doar cele peste 3500 de articole publicate. De asemenea, avem propria marcă de evenimente, cunoscute deja de media românească, și fiindcă ne doream mai mult, am încercat propria emisiune TV, care acum s-a transformat în podcast.  

ALĂTURĂ-TE ECHIPEI POV21! 

Dacă până acum nu ți-ai găsit locul în societate și îți place să scrii, ei bine, aici este locul tău! Poți face parte din echipă, devenind unul dintre membrii redacției, sau ne poți trimite textele tale la [email protected]. 

Consideri că recunoașterea pe plan național este prea mică pentru tine? Atunci te așteptăm în redacțiile internaționale! Nu contează vârsta pe care o ai sau studiile, ci doar pasiunea ta pentru scris. Dacă te vezi un viitor „blog-influencer”, atunci trimite-ne un text scris de tine pe mail sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook POV21. Textul poate fi în oricare dintre limbile enumerate mai sus și poate fi pe orice temă îți dorești tu. Te vom ruga, de asemenea, să ne spui nivelul de cunoștințe vizavi de limba aleasă și ceea ce speri că vei găsi în colectivul POV21.  

Legat de partea creativă, nu te stresa, avem o Academie a Scriitorilor special pentru a-i învăța pe novici cum pot să scrie cât mai bine.  

Ediția de engleză: [email protected] 

Ediția de spaniolă: [email protected] 

Ediția de germană: [email protected] 

Ediția de franceză: [email protected] 

Ediția de italiană: [email protected] 

Ediția de portugheză: [email protected] 

 

Acesta este semnul de care aveai nevoie! Ce mai aștepți? Vino să ne cunoști și să ne îmbogățești redacția cu personalitatea ta! Abia așteptăm să te cunoaștem!