Arma care aruncă cu măști, o invenție americană

"în Știri" by

Allen Pan este americanul care a inventat arma care aruncă cu măști. Aceasta are scopul de a fi pusă pe fața persoanelor recalcitrante și indiferente cu privire la protecția împotriva virusului.

Invenția tânărului este un experiment realizat pe perioada izolării. Este dotată cu un rezervor de aer comprimat și un sistem de ochire cu laser. Ei bine, nu e greu de înțeles că această armă este doar o trăsnaie și, totodată, rezultatul unui timp petrecut în mod productiv.

Arma a fost testată pe manechine, tânărul precizând că le-a chinuit în încercarea de a le dota cu măștile. După ce experimentul a dat roade, Allen Pan a ales să fie chiar el primul voluntar real pe care va pune în aplicare invenția.

Acum, nu se știe câți voluntari va mai găsi tânărul sau dacă arma va mai avea succes și pe altcineva în afară de el și manechinele sale.

Ambiție, responsabilitate și devotament sunt cuvintele care mă caracterizează cel mai bine. Am 20 de ani, sunt studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și fac ceea ce îmi place cel mai mult, scriu. O persoană curioasă, libertină și cu o minte ageră, așa mă pot descrie. Sunt un om care nu se mulțumește cu puțin și pune suflet în tot ceea ce face.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi