Ludovic Orban

Ludovic Orban: Moţiunea de cenzură reprezintă un act iresponsabil!

"în Știri" by

Ludovic Orban și-a exprimat părerea despre moţiunea de cenzură: „Socoteala de acasă știți că nu întotdeauna se potriveşte cu cea din teren”, potrivit mediafax.

Socoteala de acasă ştiţi că nu întotdeauna se potriveşte cu cea din teren. După părerea mea, această moţiune de cenzură reprezintă încă un act iresponsabil din partea PSD. Să depui moţiune de cenzură, să încerci să dai jos un Guvern care şi-a făcut datoria faţă de ţară, care gestionează cu corectitudine şi profesionalism şi eficienţă problemele grave care au apărut din cauza epidemiei, din cauza crizei economice, din cauza secetei, din cauza inundaţiilor, un guvern confruntat cu dificultăţi care nu au mai existat în istoria României de foarte multă vreme, să dai jos Guvernul mi se pare un gest iresponsabil şi complet lipsit de logică şi este un gest împotriva interesului României”, a precizat Ludovic Orban.

Premierul a adus în discuție faptul că Guvernul trebuie să implementeze toate măsurile din programul de relansare economică şi pregăteşte documentele pentru absorbţia celor 80 de miliarde de euro. Banii vor fi alocaţi României începând cu 1 ianuarie 2021.

Premierul este de părere că depunerea unei moțiuni de cenzură, cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, este un act iresponsabil și împotriva interesului României.

Să depui o moţiune de cenzură cu trei luni înainte de alegerile parlamentare, când românii vor fi cei care vor decide cine să conducă România în perioada următoare, este un act iresponsabil şi este împotriva interesului României”, a menționat Orban.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi