Rudi Garcia
Rudi Garcia

Rudi Garcia, tehnicianul echipei Olympique Lyon, a declarat despre jucătorii săi că au dat dovadă de „un spirit colectiv incredibil”, după ce aceștia au reușit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor.

„Suntem mândri de ce am reuşit. Sunt mândru de jucătorii mei. Am învins cu 3-1 una dintre echipele favorite la câştigarea trofeului LC., asta înseamnă că am făcut un meci foarte bun. Am fost buni în toate privinţele, am câştigat bătălia tactică şi bătălia comunicării.”

De asemenea, acesta a mai spus că: „Am fost solidari, ne-am încurajat. Avem talent în această echipă, am văzut o stare de spirit la nivel foarte înalt, un spirit colectiv incredibil. Este meritul jucătorilor. Ascultă, au talent şi îl pun în serviciul echipei în acest moment. Aşa procedează marile echipe. În această seară, am fost o mare echipă”,  potrivit Le Figaro.

Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010. Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon.