Robert
Robert

Fratele mai mic al lui Donald Trump, Robert Trump, a murit la 71 de ani, sâmbătă seara. Acesta a fost internat la un spital din New York, în stare gravă. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Statelor Unite ale Americii, într-un comunicat.

„Cu inima grea vă spun că minunatul meu frate, Robert, s-a stins în pace în această noapte. A fost nu numai fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Îmi va lipsi foarte mult, dar ne vom întâlni din nou. Amintirea sa va trăi în sufletul meu pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihnește-te în pace”, a declarat liderul Casei Albe, conform Digi24.

Nu se știu detalii despre boala de care suferea Robert Trump, însă se știe faptul că acesta era bolnav de câteva luni. În ultima vreme a fost internat la Spitalul presbiterian din Manhattan în stare gravă. Acest fapt a fost confirmat și de liderul Casei Albe.

„Am un frate minunat, avem de mult timp o relație extraordinară, din prima zi. Asta a fost cu mult timp în urmă. Este în spital acum. Sper să se facă bine, dar se simte rău, trece prin momente grele acum”

Ca și Donald, Robert a intrat în afacerea familiei, fiind director executiv. Totodată, a fost dezvoltator imobiliar și nu-i plăcea să intre în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Robert și-a susținut fratele mai mare în cursa pentru Casa Albă.

Este de așteptat ca Donald Trump să participe la înmormântarea fratelui său.

 


Autor: Văduva Denisa

Sursă foto: The News Minute