Dezvoltator imobiliar
Dezvoltator imobiliar

Mogulul din Capitală, Mihai Bizu, dezvoltator imobiliar, a fost reţinut de procurorii şi poliţiştii Serviciului Omoruri pentru viol şi tentativă de omor după ce a încercat să-şi ucidă soţia, pe care ulterior a violat-o.

,,În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmârind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au transmit anchetatorii.

După câteva ore petrecute într-un club, celebrul om de afaceri şi soţia sa, Irina Popescu, s-au dus în apartamentul unor prieteni. Acolo a izbucnit cearta, iar femeia a scăpat cu viață în urma intervenției proprietarului apartamentului. Femeia a ajuns în cele din urmă la hotelul unde erau cazaţi, la scurtă vreme, aici, a sosit şi soţul ei care a violat-o.

Aceasta a depus plângere împotriva soțului, ei fiind căsătoriți de doi ani, în final bărbatul a fost arestat. În prezent este audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri.

Bizu se va prezenta în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Soţia acestuia, Irina Popescu, este psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga.