Florin Cîțu

Florin Cîțu: „Am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile”

"în Știri" by

Florin Cîțu, ministru al Finanţelor, a declarat înainte de şedinţa de Guvern că i-a făcut „şah mat” pe cei din PSD, deoarece România are cea mai mare creştere valorică a pensiilor, de când PNL se află la conducere!

Socialiştii sunt disperaţi. Ţipă, ameninţă, se vaită.

De ce?

Pentru că am arătat că, deşi suntem în perioada de criză economică, am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată.

Oricât ar ţipa socialiştii, cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei şi pensia minimă cu 94 de lei.

Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui. Găsiţi o altă ţară care crește pensiile şi investiţiile şi, mai ales, arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o suma mai mare ?

V-am dat şah mat”, a precizat Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a avut în vedere discutarea rectificării bugetare, care include, pe lângă altele, creşterea pensiilor cu 14%, acelaşi procent urmând să fie aplicat şi pensiei minime, cea socială.

Conform unor calcule realizate de „Adevărul”, creşterea pensiei medii, care în luna iulie a fost de 1.387 lei, va fi de 194 de lei, iar pensia minimă va creşte cu 98 de lei.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi