Emi Pian

Frații lui Emi Pian au fost arestați după ce au încercat să îl ucidă pe criminalul liderului clanului Duduienilor!

"în Știri" by

Trei bărbaţi, fraţii lui Emi Pian şi o rudă a acestuia, au încercat să îl omoare pe criminalul liderului clanului Duduienilor, potrivit Mediafax.

Cei trei bărbați au fost arestaţi conform deciziei Tribunalului Bucureşti.

Ciprian și Graţian Pian au fost arestaţi pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de încercarea de a ucide criminalul lui Emi Pian.
Pe lângă cei doi fraţi, a fost arestată şi o rudă a acestora, care ar fi participat la scandalul din 4 august.

La data de 4 august, în jurul orei 02.00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M. (Florin Mototolea – n.red.) cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R. (Gheorghe Emanuel Richard – n.red), cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa”, potrivit Parchetului Capitalei.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi