Vladimir Putin anunță dezvoltarea unui vaccin împotriva Coronavirusului. Fiicei lui i-a fost administrat!

Președintele rus Vladimir Putin a transmis în cadrul unei videoconferințe faptul că Rusia a dezvoltat primul vaccin anti-Covid. De asemenea, țara devine prima din lume care acordă drept de utilizare unui vaccin împotriva virusului.

Conform adevărul, odată ce Rusia și-a dat aprobarea folosirii propriului vaccin, populația poate începe injectarea și producerea masivă a acestuia.

În această dimineaţă, pentru prima dată în lume, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat”, a spus el. „Ştiu că este destul de eficient, că oferă o imunitate durabilă.”, a mai adăugat președintele.

Liderul de la Kremlin a afirmat următoarele: „Ştiu că funcţionează chiar eficient, formează imunitatea puternică şi, repet, a trecut de toate verificările necesare”

Vladimir Putin a subliniat în timpul aceleași întâlniri cu guvernanții faptul că vaccinul, fiind dezvoltat de Institutul Gamaleia din Rusia, este unul sigur şi chiar una dintre fiicele sale a fost injectată.

Aceeași sursă spune că Mihail Muraşko, Ministrul Sănătății, a transmis că Rusia va începe o campanie de vaccinare împotriva coronavirusului încă din luna octombrie.

Organizația Mondiala a Sănătății a limitat speranța că un asemenea vaccin se va dezvolta curând (spunând că va trece cel puţin un an şi jumătate). Însă Rusia, SUA, China și Marea Britanie au dat peste cap ideea OMS.

Tot el a precizat că cei care se vor vaccina primii vor fi doctorii şi profesorii.

Reamintim că la nivel global sunt mai mult de 100 de vaccinuri în curs de testare, dintre care doar 4 par a fi în faza III de testare pe oameni.

Raluca Voda
Raluca Voda
Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 17 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea și aspirația pentru poezie. Sper ca ceea ce vei citi din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare