Raed Arafat

Raed Arafat: „În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să se răspândească minciuni”!

"în Știri" by

Raed Arafat este de părere că cei care răspândesc minciuni și îi fac pe oameni să nu respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 folosesc fake news, conform mediafax.

Arafat a precizat că ceea ce se postează pe un grup din Timişoara, astfel încât, el ar fi declarat că armata va conduce toate DSP-urile teritoriale, este doar fake news.

Cei cu minciunile şi fake news nu se opresc! În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările şi regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Încă un exemplu de manipulare şi dezinformare postat pe un cont de Facebook din Timişoara. Astfel de dezinformări şi manipulări sunt menite să destabilizeze comunităţile şi să instige specialiştii şi populaţia împotriva celor care gestionează pandemia. În continuare vă recomand să aveţi mare grijă de unde vă informaţi!”, a comunicat Raed Arafat pe pagina personală de Facebook.

După cum a anunțat Raed Arafat, pe un grup din Timişoara a fost distribuită o declaraţie atribuită lui!

Am decis ca armata să conducă toate DSP-urile teritoriale, vom implica inclusiv forţele militare pentru identificarea suspecţilor de COVID şi paza celor internaţi şi carantinaţi. Avem nevoie de instituţiile de forţă, nu avem suficient personal. Am desemnat generali de armată în conducerea DSP la nivelul fiecărui judeţ”.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi