Noua Zeelandă

Noua Zeelandă nu a mai înregistrat cazuri noi de COVID-19 de 100 de zile!

"în Știri" by

Noua Zeelandă comunică faptul că astăzi se împlinesc 100 de zile de la ultimul caz confirmat de Coronavirus.

De la începutul pandemiei, până în prezent, țara are în registru 1569 de cazuri și 22 de decese. Comparativ cu alte țări, populația poate avea motiv pentru a se simți mândră.

În ultimele 3 luni fără COVID-19, mai marii țării spun că economia s-a reinstaurat ușor, evoluând.

Cum au acționat cei din Noua Zeelandă, devenind învingători în lupta cu pandemia?

Premierul Jacinda Ardern a avut control asupra situației încă de la început. Au fost impuse măsuri de restricție, reguli de carantinare și distanțare socială; toate acestea au fost respectate de oameni. De asemenea, fiind conștienți că turismul este foarte afectat, aceștia au exclus ideea de a deschide granițele.

Acum, se poate spune că viața lor revine la normalul de dinainte de moartea clinică adusă de Coronavirus.

Jacinda Ardern a declarat astăzi că nu este vorba despre o relaxare totală:

100 de zile este o perioadă semnificativă de timp, dar nu înseamnă că riscurile sunt reduse. Trebuie ţinut minte că nu cred că mai există o altă ţară care a avut COVID şi a fost în situaţia noastră şi l-au ţinut departe de graniţe. Este un mesaj că e un lucru foarte greu de manageriat şi trebuie să fim vigilenţi

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi