Emi Pian

Tânărul care l-a ucis pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, este audiat astăzi!

"în Știri" by

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri îl audiază astăzi pe Richard Emanuel Gheorghe, tânărul care l-a omorât pe Emi Pian, liderul Clanului Duduianu.

Suspectul a suferit o operaţie la Spitalul Elias din Capitală. Acum tânărul este capabil, din punct de vedere medical, să răspundă în fața anchetatorilor, potrivit adevărul.

După ce vor avea loc audierile, anchetatorii vor formula un referat cu propunere de arestare preventivă pentru tânărul Richard Emanuel Gheorghe.

Conform unor surse apropiate anchetei, care au declarat pentru adevarul, Richard Emanuel Gheorghe, tânărul de 26 de ani, nu are antecedente penale. Tânărul a comis această faptă în urma unor certuri iscate, în urma unei partide de barbut.

Fapta săvârșită în noaptea de luni spre marţi îi va aduce tânărului o condamnare pentru crimă, dacă se dovedeşte că a intenţionat să îl ucidă pe Florin Mototolea, zis și Emi Pian.

În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi