Cunoști limba portugheză și te pasionează scrisul? Echipa POV21 te așteaptă în noua redacție internațională!

0
100 views
limba portugheză
limba portugheză

Cunoști limba portugheză și te pasionează scrisul? Echipa POV21 te așteaptă în noua redacție internațională!

Te pasionează limba portugheză și îți place să-ți exprimi opiniile, oricât de controversate ar fi? Noua redacție internațională POV21 este exact ceea ce ai nevoie!

Echipa care de trei ani continuă să evolueze și să expună punctele de vedere ale tinerilor secolului 21 crește, se schimbă și mai ales, se extinde din ce în ce mai mult. Ediția de limba română a fost doar începutul și bineînțeles că nu ne-am oprit acolo. Așa au luat naștere evenimente, tabere, emisiuni TV, edițiile internaționale de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană și nu în ultimul rând, portugheză.

PR, Social Media, Branding, Podcast, Fotografie, Design creativ, redacție și organizare de evenimente – noi le facem pe toate!

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, să fii mai vocal ca niciodată și să-ți dezvolți creativitatea, suntem alegerea potrivită pentru tine! 

Elev, student sau pur și simplu pasionat de această limbă, la POV21 există ceva pentru fiecare!

Elementare sunt doar cunoștințele de limbă portugheză și determinarea, pentru că pe restul le vei învăța alături de noi! Așa că nu-ți face griji, pentru că pe parcursul tău profesional vei învăța cum funcționează o redacție adevărată, vei dobândi know-how în domeniul jurnalistic și, mai mult, vei cunoaște oameni geniali, alături de care nimic nu va părea imposibil.

Așadar, dacă te-am convins, trimite-ne un text scris de tine la adresa de e-mail [email protected] sau scrie-ne pe pagina de Facebook POV21 PT și spune-ne care este nivelul cunoștințelor tale vis-à-vis de limba portugheză. 

Dacă te interesează scrisul în alte limbi, vezi datele de contact ale celorlalte redacții chiar aici!

Viitorii tăi colegi și cititori abia așteaptă să te cunoască, așa că nu ezita să te alături echipei. Garantat, nu vei regreta!

Se a língua portuguesa está por nós, quem estará contra nós?