H&M colaborează cu Sandra Mansour pentru o nouă colecție!

1
254 views
H&M
H&M

H&M a anunțat noua colaborare cu un designer. Anul aceasta brandul de high street va colabora cu Sandra Mansour, brand ce a pornit din orașul Beirut. Brandul s-a făcut remarcat printr-o estetică îndrăzneață și extrem de visătoare.

Colecția este dominată de piese în nuanțe pământii. Inspirația Sandrei a venit din elemente ale naturii și din partea femeilor cu înclinații artistice (Toyen, Dorothea Tanning, Lena Leclercq și Bibi Zogbé). Piesele sunt lucrate manual și vor fi disponibile pe site-ul H&M și în magazinele selecționate începând cu 6 August.

Brandul Sandra Mansour a luat naștere în 2010, în Beirut. Brandul se face cunoscut prin lucrările manuale și atenția la detalii, mixate cu inspirația provenită din arta Beirutului. Colecția este una feminină și puternică, alcătuită din rochii, bluze, fuste, un sacou, un tricou și un hanorac cu print. Elementele urmează atent formele unui corp feminin, fiind acompaniate de accesorii statement în nuanțe pământii (gri, bej, negru). Colecția este intitulată “Fleur du Soleil”. Felul în care această floare „slujește” soarele zilnic a inspirat-o pe creatoare pentru folosirea unor materiale delicate, care să empatizeze cu siluetele feminine și să emane putere.

Interviuri

„Inspirația pentru colaborarea cu H&M a fost natura, cu toate elementele ei. În mod special floarea soarelui, care pentru mine reprezintă ciclul vieții și dependența sa pentru soare și lumină. Poezia și pictura au fost inspirații pentru alegerea materialelor (dantela neagră, jacardul și organza brodată). Prin intermediul colecției “Fleur du Soleil”, îmi doresc să comunic cu femeile din întreaga lume, trimițându-le speranță, ceva de care chiar avem nevoie acum”, a declarat Sandra Mansour, CEO și designer.

„Primul lucru pe care îl observi când vine vorba despre creațiile Sandrei Mansour sunt notele visătoare și frumusețea purității, pentru ca mai apoi să fii atras de detaliile lucrate manual, povestea din spate și energia. Feminitatea este ceva extrem de puternic. Suntem extrem de mândri să colaboram cu așa un pionier și așteptăm cu nerăbdare să lansăm colecția în întreaga lume!”, a informat Maria Östblom, Director de Creație al departamentului de femei H&M.

Autor: Raicu Anca