Un vaccin

Americanii anunță că până în 2021 va exista un vaccin împotriva Covid-19. Cât va costa acesta?

"în Știri" by

Alex Azar, preşedintele Departamentului Sănătăţii Publice, a precizat că până în anul 2021 va exista un vaccin împotriva Covid-19, prețul fiind unul accesibil publicului larg.

Donald Trump a alocat fonduri foarte mari unor companii farmaceutice pentru a găsi un vaccin, în cel mai scurt timp.

Mai multe companii farmaceutice se află în faze terminale ale testărilor, anunţă Alex Azar.

Două dintre proiecte se află deja în faza a III-a testărilor, în timp ce alte două vor ajunge acolo, în curând“.

Dintre companiile americane care lucrează intens la găsirea vaccinului, Moderna este cea mai cunoscută clinică, deoarece proiectul lor a trecut la faza testărilor clinice asupra unui număr uriaş de voluntari, conform adevărul.

Moderna a primit din partea Guvernului american peste 900 de milioane de dolari pentru a găsi un vaccin în timp record.

Reprezentanții clinicii Moderna sunt optimişti pentru faptul că vaccinul lor va apărea pe piaţă, în câteva luni.

Conform CNN, faza 3 a testărilor clinice se va finaliza până la sfârșitul lunii septembrie, iar de aceea, cei de la Moderna au anunţat prețul vaccinului lor anti-COVID: 40 de dolari pentru o doză, ceea ce înseamnă peste 160 de lei!

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi