(VIDEO) Un preot din Bacău a agresat-o fizic pe soția lui în plină stradă!

0
589 views
Bacău
Bacău

Un preot din Bacău a agresat-o fizic pe soția lui, ziua în amiaza mare. Femeia a fost trasă de păr și obligată să urce în mașină.

Incidentul s-a întâmplat în centrul orașului Bacău, unde au fost surprinse imagini cu o femeie care a fost agresată în plină stradă, conform dânsei, a fost îmbrâncită în mod violent și obligată să urce în mașină, după cum se arată în imaginile Bacău.net

Pe imagini poate fi observat cum femeia încearcă să se opună, dar nu reușește. Cu tot cu copil în brațe, ea este dusă către mașină de soțul ei. Un paznic care vede incidentul, intervine, în speranța de a aplana conflictul. Femeia urcă în mașină alături de copil. Vehiculul pleacă din loc în viteză.

Preotul din Bacău face declarații

Pe o rețea de socializare, bărbatul își  cere scuze pentru comportamentul său, încercând să justifice incidentul. Bărbatul, preot în comuna Letea Veche, susține că „a pierdut controlul” și că regretă cele întâmplate.

„Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme, recunosc că nu am nici un fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea. Aș  vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment, am pierdut controlul. În acest  moment soția mea este bine acasă, alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere după ce am plecat din centru, vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent. În viața omului  se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele, luăm decizii pripite, precum am luat și  eu. Îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca, în timp, să mă și iertați”, transmite bărbatul din Bacău, prin intermediul Facebook.

Incidentul a fost filmat și poate fi  văzut aici:

Un preot din Detroit sfințește folosind un pistol cu apă. Vezi aici de ce!