Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în București!

1
2.076 views
Emi Pian
Emi Pian

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis în această dimineaţă!

Florin Mototolea, supranumit Emi Pian, a fost omorât de un membru al unui clan rival, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, potrivit știrileprotv. Emi Pian a fost unul dintre cei mai renumiți și periculoși interlopi din țară!

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști, care au ridicat un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de persoana care l-a înjunghiat pe Emi Pian.

Marți dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a comunicat Poliția Capitalei.

Emi Pian a fost omorât de către fiul unui alt interlop cunoscut în România, Napi, într-o bătaie în zona Giulești. Cauza decesului lui Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost un stop cardio-respirator, după ce a primit mai multe lovituri puternice. Interlopul a fost transportat la Spitalul Universitar în stop cardio-respirator și cu urme vizibile de violență.

La finalul lunii iulie, Duduienii au fost recent în centrul atenției într-un alt scandal. Aceștia au fost acuzaţi de şantaj şi tâlhărie, iar mai mulţi cântăreți de manele ar fi depus plângeri autorităților judiciare cum că ar fi căzut pradă acestui temut clan din Capitală.

În acest moment, nu se știe cu exactitate identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile. Conform unor persoane apropiate anchetei, ale sursei citate, se pare că ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță.

1 COMENTARIU

  1. In ce este renumit .. in crime violuri, tâlhărie… Foarte adevărat ne-a murit o valoare internațională..
    Ba voi chiar a-ți luat-o razna? Voi ați început să puneți valoare pe criminalii??? Copii talentați unde sunt ? Geniile României unde sunt? Am înțeles pentru voi ăștia sunt valoroși…
    Știe de rahat și reporterii de tot râsul ziariști peste noapte care nu nu sunt in stare sa lege doua cuvinte și ei plâng după valorile țări BOMBARDIERI