Carmen Tănase
Carmen Tănase

Lumea teatrului își dorește publicul înapoi. Carmen Tănase explică de ce este cel mai lovit domeniu!

Se pare că teatrul este unul dintre cele mai lovite domenii. Pandemia ce își are existența de aproximativ 6 luni a dat peste cap demersul acestora. Cu toții ne imaginam că ne putem întoarce măcar puțin la vechile obiceiuri. Însă cazurile confirmate ca fiind pozitive cresc pe zi ce trece. Astfel încât, în ultima săptămână, au fost atestate 7000 de cazuri noi.

Aceste creșteri alarmante îngrijorează orice domeniu. Tocmai din acest motiv, Carmen Tănase face câteva declarații cu privire la lovitura primită odată cu închiderea teatrelor și a cinematografelor. De asemenea, cere măsuri urgente pentru redeschiderea lor.

Iată ce declară actrița, într-un mod critic și foarte serios:

„Domeniul ăsta a fost cel mai lovit, este cel mai lovit, am fost închişi primii şi probabil că vom fi deschişi ultimii şi suntem foarte îngrijoraţi, eu cel puţin sunt foarte îngrijorată. Atâta vreme cât oamenii merg la mall, cât oamenii merg în avion 3 ore jumate 4 ore unul lângă altul, adică chiar lipiţi, în avion sunt unul lângă altul, eu nu înţeleg de ce n-ar putea să stea o ora şi jumătate, maxim două într-o sală de teatru. Ah vreţi cu măşti? Ok, cu măşti, să fie cu măşti, să se dezinfecteze, dar să ne dea drumul! Eu cred că trebuie să se adune nişte capete la o masă şi să gândească şi acest domeniu care este lăsat aşa… şi care este extrem de important pentru că fără educaţie, fără cultură şi fără sport, chiar nu ai un popor sănătos, adică nu doar aspirina ţine un om sănătos, există un cumul.”