șoferi
șoferi

Unii șoferi din ziua de azi sunt capabili să utilizeze diferite metode pentru a forța intrarea într-o parcare publică, cu maşina.

Mai multe imagini cu șoferii bucureșteni care forțează intrarea în parcare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale primăriei, iar mai apoi au ajuns la Poliţia Locală.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a făcut publice câteva imagini video în care mai mulţi şoferi forţează intrarea într-o parcare publică, cu bariere.

„Vrem să ne bucurăm cu toţii cât mai mulţi ani de investiţiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, aşa că este important să folosim ceea ce avem aşa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparaţia celor deja existente”, spune primarul.

„Unii șoferi apelează la metoda intrării cu viteză în parcare, în speranţa că bariera se va ridica singură, iar rezultatul se vede în imagini.

Alţi șoferi sunt ajutaţi de prieteni care ridică manual bariera, astfel încât maşina se poate strecura în parcare fără să fie înregistrată, iar la final să achite vreo taxă.

Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi, aşa că vă rog să anunţaţi de îndată Poliţia Locală dacă întâlniţi astfel de cazuri”, a precizat Daniel Băluţă.

https://www.facebook.com/1562147887409153/posts/2478479469109319/