Vulpița și Viorel – „Șî noi putem”… avea Coronavirus?

0
348 views
Vulpița și Viorel
Vulpița și Viorel

Prostia nu le-a ajuns protagoniștilor serialului de la Acces Direct. Vulpița și Viorel s-au infectat cu Coronavirus!

Dacă sunt persoane care îmi citesc articolul în acest moment și nu cred sub nicio formă în ceea ce ne provoacă fiori de câteva luni bune, și anume Coronavirusul, acum se vor convinge singuri. Deoarece aceste două persoane absolut (da, sunt aproximativ la fel ca vodka) groaznic de influențabile, vor putea implementa o oarecare teamă și dorință de protejare împotriva virusului. Fiind idolii zilelor noastre, sunt foarte sigură de aceste aspecte. 

Serial pur românesc înecat de Coronavirus: „Vulpița și Viorel, șî noi putem!” 

Antena 1 a aruncat o bombă mai spectaculoasă decât ar fi putut să o facă Trump vreodată: Vulpița și Viorel au reușit să se ÎNCORONEZE! Popularitatea nu le-a ajuns, astfel încât au reușit să poarte însăși coroana cea de toate zilele. Locurile inimaginabil de înalte pe care le-au ocupat în trend pe YouTube se pare că nu îi ajută în alungarea sau prevenirea unei infecții cu virusul. Ce păcat! Românii abia așteptau să încingă grătarele, să ardă micu’, împreună cu toată familia, alături de cea mai nouă piesă a cuplului făcător de minuni, prin telenovela difuzată în fiecare seară la Antena 1, de la ora 18:00.

În primele zile în care în platou s-a dat alarma infectării, spiritele s-au cam fript. Astfel încât se vărsau lacrimi, se părăsea emisiunea, de parcă s-ar fi declanșat un potop. A fost carantinată chiar și echipa Acces Direct. Dar nu asta contează, ci ipocrizia și dezgustul cu care a fost și este tratată situația. 

După cum spune și genericul „șî noi putem”, chiar și cei doi au reușit să atragă asupra lor Coronavirusul. Dar lunile întregi de emisie desfășurate pe timp de pandemie ce denotă? 

Probabil vă veți amuza la auzul acestor întâmplări, dar având în vedere creșterea zilnică deloc liniștitoare, cazurile lor se numără printre cele totale. Așa că avem motiv de îngrijorare continuu. 

Întrebarea mea este: de ce nu s-au luat măsurile de prevenție încă de la început? Țin să vă reamintesc faptul că telenovela s-a desfășurat în mare parte pe timpul pandemiei, aceasta fiind în floare. Adică, vorbim despre un risc groaznic de mare, pe care nu știm cine și l-a asumat. Autoritățile au știut de participarea lor în cadrul emisiunii? Sunt sigură că da. Însă a fost trecut totul cu vederea. Cei responsabili împărțeau amenzi efectiv doar de dragul de a scrie sume foarte mari pe niște hârtii, acestea ajungând în mâinile unor bătrânei neajutorați. Au fost conștienți acești oameni de Infernul ce se dezlănțuia afară? De ce pe timpul stării de urgență, când absolut toată lumea era carantinată, baricadată în case, când majoritatea nu am mai putut să mergem la locul de muncă, să ne luăm banii munciți, aceștia încă aveau „dreptul” de a ieși? Mai mult decât atât, participau la o emisiune televizată, afișându-se în fața atâtor persoane ce-și duceau liniștite CARANTINA privind zilnic TV-ul. Pandemia ne privește pe toți sau există favoritisme? 

Au devenit ulterior un exemplu. Asta ce mai înseamnă? Vă spun eu asumat și clar: durere în fund față de populație și virus. Probabil că respectau întocmirea declarației pe proprie răspundere, dar sunt atâtea riscuri, care nu numai că nu au fost luate în calcul, dar nici nu s-a pomenit de ele. Avem atâtea întrebări, însă nu primim niciun răspuns. 

Salvați România… de prostie! 

Era nevoie de vremuri atât de grele pentru a ne da seama de faptul că avem o țară ce dezvoltă și încurajează prostia omenească? Arătăm cu degetul spre generația tânără, însă uităm adevăratul sens al traiului: lupta pentru supraviețuirea proprie. Acesta e drumul pe care NOI ni l-am ales. Nu mai are rost să-mi exprim în cuvinte anumite nemulțumiri cu privire la gradul de naivitate al populației. Prostim și suntem prostiți. Dar până când? E nevoie de un cuplu discordant „Vulpița și Viorel”, cei doi infectați, care să ne arate că virusul chiar există? 

Acum, dragi bipolari ai acestor vremuri, cum mai stați cu Covidu’?