Mama

Circumstanțele sinuciderii băiatului care a făcut accident cu mașina! Mama lui face declarații!

"în Știri" by

Mama lui Leontin, tânărul care s-a sinucis din dragoste și care a comis un accident, unde a ucis alte două persoane, se afla în Spania, potrivit Adevarul.

Mama lui Leontin a aflat de accident prin intermediul familiei. Aceștia i-au transmis că fiul ei și-a luat viața, dar a omorât și alte două persoane într-un accident provocat de tânăr.

Ioana Pătru a vorbit cu fiul ei cu câteva ore înainte de provocarea accidentului.

,,Am vorbit cu el luni seara. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist. Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Sunt distrusă. A venit ambulanţa când am auzit. Nu mai pot. Cu fata nu am reuşit să vorbesc pentru că m-a blocat pe Facebook, m-a blocat peste tot”, a transmis Ioana Pătru.

Accidentul a avut loc marți dimineața, 28 iulie, lângă Craiova, în momentul în care Leontin Pătru, un tânăr de doar 25 de ani, a tras de volan și a intrat într-o altă mașină. În cealaltă mașină se afla o familie care mergea la mare. Fetița de șase ani și tatăl acesteia au decedat în drum spre spital.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi