Mama
Mama

Mama lui Leontin, tânărul care s-a sinucis din dragoste și care a comis un accident, unde a ucis alte două persoane, se afla în Spania, potrivit Adevarul.

Mama lui Leontin a aflat de accident prin intermediul familiei. Aceștia i-au transmis că fiul ei și-a luat viața, dar a omorât și alte două persoane într-un accident provocat de tânăr.

Ioana Pătru a vorbit cu fiul ei cu câteva ore înainte de provocarea accidentului.

,,Am vorbit cu el luni seara. Era abătut. De când s-a despărţit de fata aia, de Ana, era trist. Cred că a suferit o depresie, nu ştiu. Nu vorbea cu mine, nu-mi spunea nimic. Îmi închidea telefonul când îl întrebam ce are. Sunt distrusă. A venit ambulanţa când am auzit. Nu mai pot. Cu fata nu am reuşit să vorbesc pentru că m-a blocat pe Facebook, m-a blocat peste tot”, a transmis Ioana Pătru.

Accidentul a avut loc marți dimineața, 28 iulie, lângă Craiova, în momentul în care Leontin Pătru, un tânăr de doar 25 de ani, a tras de volan și a intrat într-o altă mașină. În cealaltă mașină se afla o familie care mergea la mare. Fetița de șase ani și tatăl acesteia au decedat în drum spre spital.