Turul României

A 53-a ediţie a Turului României la ciclism se va desfăşura în perioada 8-13 septembrie!

"în Știri" by

Dragi pasionați de ciclism, ar fi cazul să vă pregătiți bicicletele și mușchii pentru ediția 53 a Turului României 2020! Ediția de anul acesta este înființată de Federația Română de Ciclism și Ministerul Tineretului și Sportului, în perioada 8-13 septembrie.

Turul României la ciclism- eveniment sportiv cunoscut la nivel internațional

România este lăudată în Sud- Estul Europei pentru organizarea acestui tur benefic pentru iubitorii de ciclism și este cel mai important concurs ciclist din țara noastră. Fiind inclusă în Calendarul Competiţional al Uniunii Cicliste Internaționale, competiția dorește să adune în jur de 20 de echipe de cicliști cu un traseu de peste 800 de kilometri.

Eduard Novak, preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, declară:

„Cu mult entuziasm facem acest anunţ: Turul României se va desfăşura şi în acest an, deşi aveam emoţii legate de organizarea acestuia, în contextul actual. Ediţia cu numărul 53 va fi una captivantă, dedicată, ca şi până acum, atât amatorilor de ciclism, cât şi profesioniştilor din ţară şi din străinătate. Am pregătit un traseu spectaculos, în 5 etape, care trece şi prin Transfăgărăşan”

Traseul din acest an:

Debutul se va face la Timișoara, urmând punctele:

Timişoara – Oradea, Oradea – Cluj-Napoca, Târgu Mureş – Lacul Sf. Ana, Braşov – (Transfăgărăşan) – Curtea de Argeş, iar finish-ul va fi pregătit la Bucureşti.

Bună, mă numesc Raluca și nu, nu sunt critic de modă. Dar am 16 ani și o sete excesivă de drept. Mă înclin cât de tare pot spre această latură a justiției și am născut un vis arzător: biroul propriu de avocatură. Momentan îmi trăiesc viața de licean la filologie, îmi dezvolt pasiunea pentru proză și opinie, iar dacă vei fi atent pe medalionul meu, vei observa o aspirație spre poezie. Sper ca ceea ce citești din partea mea să te facă să spui „Fata asta chiar trebuie citită!”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi