Un tânăr
Un tânăr

Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au trebuit să-i spună, o zi întreagă, unei femei, că un tânăr de 25 de ani i-a ucis familia.

Astăzi ar fi trebuit să fie prima zi de vacanţă, la mare, pentru o familie din Motru. Dan Băcescu și soția sa, Ramona, se îndreptau către litoral când a avut loc accidentul. Aceștia au hotărât să plece în dimineața zilei de 28 iulie la mare, pentru a evita aglomeraţia.

Până în Craiova, traseul a fost liber, însă, pe Centura de Nord a oraşului le-a apărut în cale o maşină, condusă de un tânăr de 25 de ani. În momentul în care tânărul a observat autoturismul care venea de pe contrasens, a intrat intenționat în mașina soților Băcescu, lovindu-i frontal! Impactul celor două autoturisme a fost puternic. Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul a intrat de bună voie în maşina soţilor Băcescu, deoarece a fost părăsit de iubită şi își dorea să moară. În buzunarul tânărului a fost găsit un bilet de adio.

Echipajele de salvare, care au ajuns la faţa locului, l-au găsit decedat pe şoferul vinovat de accident

Membrii familiei Băcescu, Dan, Ramona și fiica lor, Deia, erau încă în viaţă. Deia şi tatăl ei abia mai aveau puls. Medicii au depus eforturi foarte mari pentru stabilizarea bărbatului și a fetiței. Mama, care se aflat în stare de şoc, a fost urcată într-o ambulanţă şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„Să nu mori! Rezistă, copil frumos!“, spuneau medicii, în timp ce o resuscitau pe fetiță. În cele din urmă, tatăl şi fetiţa nu au rezistat drumului până la spital. Inima Deiei a cedat prima, iar la câteva minute și inima lui Dan. După ce a primit îngrijirile medicale, Ramona şi-a revenit şi a început să conştientizeze ceea ce s-a întâmplat!

Copilul, unde îmi e copilul?“, a fost replica pe care femeia a repetat-o o zi întreagă. Femeia a întrebat pe oricine intra în salon, fie medici sau asistenți: „Unde e copilul? Unde e soţul? Unde sunt? Spuneţi-mi! Vreau să-i văd!“, a mai spus femeia. Niciun cadru medical nu a avut puterea să-i spună adevărul femeii, care a aflat abia a doua zi dimineaţă că un tânăr i-a ucis familia! Familia și un psiholog au fost chemați pentru a o liniști pe Ramona.

Mama disperată a aflat, în cele din urmă, că un tânăr de 25 de ani a dorit să se sinucidă din dragoste, astfel i-a ucis familia. Ramona și-a dorit să fie externată, pentru a-şi conduce pe ultimul drum fiica şi soţul!

Un alt tânăr ne-a părăsit zilele trecute. Numele său este Călin Ioan, iar povestea lui este la un click distanță!