unitate mobilă de terapie intensivă

O nouă unitate mobilă de terapie intensivă a fost achiziționată!

"în Știri" by

Cadrele medicale, mai pregătite ca niciodată pentru lupta împotriva COVID-19! O nouă unitate mobilă de terapie intensivă a fost achiziționată!

Rezerva națională de protecție civilă numără 5 astfel de mașini echipate și utilate pentru a veni în sprijinul bolnavilor de Coronavirus. Unitățile mobile sunt echipate cu 12 monitoare de terapie intensivă, 12 console cu câte 6 injectoare. Unitatea mobilă va mai fi dotată cu ventilatoare, precum și alte echipamente medicale necesare, informează DSU.

Această unitate mobilă de terapie intensivă a fost achiziționată de Fundația pentru S.M.U.R.D. în parteneriat cu Fundația Mereu Aproape. O parte din dotările medicale sunt achiziționate de Guvernul României, prin Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate.

După ce pandemia se va termina, unitățile mobile vor intra în rezerva de răspuns pentru dezastre a IGSU, urmând ca să fie refolosite în caz de urgențe.

Cum arată un Sistem Medical Modular pentru Izolare și Tratament? Vezi  aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi