SUA

În SUA, un avion a fost întors la sol după ce pasagerii au refuzat purtarea măștilor de protecție!

"în Știri" by

În SUA, piloții unui avion au refuzat să efectueze un zbor pentru că la bord s-au îmbarcat pasageri care au refuzat să poarte măști de protecție.

Astfel, aeronava s-a ridicat de la sol, iar după câteva minute s-a întors din nou pe pista aeroportului de pe care a decolat. Compania de zbor americană Delta are politici stricte în ceea ce privește purtarea măștilor de protecție, scrie Digi24.

Delta își rezervă dreptul de a le anula zborul pasagerilor care nu pot purta măști de protecție. Compania din SUA insistă că, pentru  siguranța tuturor, persoanele care nu pot purta măști să fie supuși unui control medical virtual.

„Încurajăm clienţii care nu pot purta mască de protecţie să reconsidere situaţia. Dacă decid să călătorească, sunt bine-veniţi la bordul aeroanvelor noastre după completarea unei consultaţii virtuale, pentru a ne asigura că toată lumea este în siguranţă. Nu există ceva mai important decât sănătatea”, după cum este scris într-un comunicat al  companiei.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi