Florin Mureșan

Florin Mureșan, multiplu campion mondial, are nevoie de ajutor! Împreună, îl ajutăm să meargă din nou!

"în Texte/Sport" by

Florin Mureșan, multiplu campion național, european și mondial la karate, decorat de Casa Regală a României și de Federația Română de Karate Tradițional, inspector în cadrul structurii SASS, aparținând Penitenciarului Arad, are nevoie acum de ajutorul nostru.

Conturile sunt: 
LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001
EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001
Titular cont: Muresan Florin Paul

Ce s-a întâmplat?

Campionul a suferit un accident teribil, fiind diagnosticat cu fractură tip C AOSpine, Nivel C6-C7 cu leziune medulară AIS B C6-C7: (F4 BL, N3), prin săritură în apă. În aceste condiții, Florin poate merge din nou doar cu ajutorul unor operații și metode de recuperare costisitoare pentru familia sa, care, din păcate, nu le poate susține decât cu ajutorul nostru.

Ce trebuie să facem?

Poți fi o parte din șansa care îl va face să pășească din nou printr-o donație indiferent de cât de mare este suma. Dacă totuși nu ai posibilitatea de a ajuta familia din punct de vedere financiar, susține cazul lui Florin pe rețelele de socializare. Chiar și un share ajută familia îndurerată și campionul care poartă cea mai grea luptă din cariera sa: poate prietenul tău de pe Facebook donează.

Vestea accidentului îngrozitor prin care a trecut Florin Mureșan a șocat lumea sportului. Au fost formate grupuri și pagini de Facebook de sprijin pentru familie, din care poți afla evoluția stării sale și cum poți ajuta pe mai departe:

Dar din dar se face Rai…

Elevă a Liceului Teoretic „Ion Constantin Brătianu” din Hațeg iubește literatura. Cu dorința de a scrie cât mai mult, s-a alăturat echipei POV21 pe data de 30 aprilie 2019. Este îndrăgostită de sentimente, natură și umanitate, fire analitică și realistă continuă să scrie despre ceea ce vede în jur.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*