O polițistă a fost înjunghiată

O polițistă a fost înjunghiată într-un conflict al rromilor din Galați!

"în Știri" by

Doi agenți de poliție care au intervenit la aplanarea unui conflict al rromilor din Galați au fost răniți. O polițistă a fost înjunghiată.

Totul s-a petrecut sâmbătă în satul Tălpigi, din județul Galați. Izbucnise un conflict al unor cetățeni de etnie rromă. La fața locului au intervenit doi polițiști, un bărbat și o femeie, conform Adevărul.

Bărbatul a fost rănit. Ulterior, unul dintre scandalagii a scos un cuțit, iar polițista a fost înjunghiată. Pentru a potoli scandalul, un  alt echipaj  de poliție a ajuns la fața locului, iar agresorul a fost încătușat.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Judecătoria din Tecuci. Ulterior, a fost arestat preventiv pentru două infracțiuni de ultraj.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi