Ludovic Orban

Ludovic Orban discută despre eventuale măsuri împotriva COVID-19!

"în Știri" by

Ludovic Orban anunță că în Guvern sunt analizate propuneri pentru  noi măsuri împotriva răspândirii COVID-19. Printre aceste măsuri se află și distanțarea socială pe plajele de pe litoral,  dar și purtarea măștilor în aer liber.

Măsurile au fost discutate în cadrul unei ședințe a executivului. La ședință au participat premierul Ludovic Orban, alături de mai mulți prefecți și de mai mulți reprezentanți ai comitetelor județene pentru situații de urgență, scrie Libertatea.

Au fost luate în discuție măsuri precum limitarea programului de funcționare pentru cluburi și terase. În ședință au avut loc discuții cu privire la purtarea măștilor în aer liber, precum și distanțarea socială obligatorie pe plajele de pe litoral, conform AGERPRESS.

„Există mai multe măsuri în analiză, limitarea programului pentru terase, cluburi, respectarea regulilor de distanţare. Este foarte greu de identificat dacă un grup de persoane reprezintă o familie sau nu şi atunci am putea impune respectarea regulilor de distanţare pentru toţi cei care sunt pe plajă. De asemenea, am avut discuţii cu mai mulţi prefecţi, mai mulţi reprezentanţi din comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă, care ne-au spus că sunt locuri chiar şi în aer liber – de exemplu o piaţă sau o faleză – unde, din cauza aglomeraţiei, există risc de răspândire şi discutăm şi posibilitatea de a impune obligativitatea purtării măştii în astfel de spaţii foarte aglomerate. Este în analiză, nu am luat încă nicio decizie, dar încercăm să luăm măsuri punctuale care să reducă riscul de răspândire în posibile zone cu risc mare de răspândire”, declară premierul Ludovic Orban.

Momentan, după spusele premierului, nu a fost luată nicio decizie. Se încearcă luarea unor măsuri pentru a reduce pe cât posibil riscul de îmbolnăvire.

 

În ce stadiu  se află evoluția bolii în România? Raed Arafat face pronosticuri! Citește aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi