Primul oraș din România

Primul oraș din România care a intrat în carantină teritorială!

"în Știri" by

Primul oraș din România care intră în carantină teritorială este orașul Făget, din Județul Timiș. Hotărârea a fost votată duminică dimineață de comitetul local.

Săptămâna trecută CNSU a hotărât că persoanele care au intrat în contact direct cu bolnavii pozitivi de Coronavirus vor intra în carantină teritorială. Carantina teritorială presupune interdicția de a părăsi orașul/localitatea.

După ce o localitate din județul Prahova a fost supusă carantinei teritoriale, acum vine rândul orașului Făget, de această dată din județul Timiș să devină primul oraș din România care a intrat în carantină teritorială.

În orașul Făget s-a depistat un număr de 47 de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2. Printre acestea, 8 cadre medicale s-au îmbolnăvit.

Situația a fost discutată aseară în comitetul local, a fost trimisă la INS la București, apoi la CNSU. Procedurile de carantină teritorială sunt în curs de demarare.

Prima comună din România care a intrat în carantină a cerut despăgubiri de la DSU! Citește aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi