Coreea de Nord

Coreea de Nord a raportat primul caz de COVID-19!

"în Știri" by

În Coreea de Nord s-au adoptat măsuri stricte, după ce a fost înregistrat primul caz de coronavirus. În aceste condiții, temându-se de soarta poporului său, liderul nord-coreean Kim Jong-un a carantinat orașul Kaesong și a declarat stare de urgență în toată țara!

Persoana infectată a intrat în țară trecând granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud în mod ilegal.

Vezi chiar aici 10 simptome pe care le poți avea dacă ești infectat cu noul virus!

Deși Kim Jong-un se laudă cu succesele sale de până acum ce au în vedere ținerea la distanță a virusului ucigaș, se pare că lucrurile nu stau întocmai. Unele organizații internaționale spun că în statul totalitar sunt focare de COVID-19, însă neraportate, potrivit Mediafax.

Țara și-a închis granițele pe 30.01.2020.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi