Vanessa Morgan

Actrița Vanessa Morgan, ce o joacă pe Toni Topaz în serialul Riverdale, a anunțat astăzi că este însărcinată. Anunțul a venit la 6 luni de la nunta artistei cu Michael Kopech. 

Vanessa a decis să facă anunțul printr-o postare pe pagina sa de Instagram, de la o petrecere la care au participat familia și prietenii apropiați. Petrecerea a fost organizată în scopul dezvăluirii sexului bebelușului.

„Vreau să țin acest capitol al vieții mele privat, dar vreau și să fiu prima care vă dă vestea”, ne spune actrița prin intermediul postării ei.

În aceeași postare, Vanessa Morgan a distribuit o poză cu două teste de sarcină pozitive datate în luna mai, cu descrierea: „Dimineața în care am aflat! Uitându-mă în trecut, sunt foarte fericită că am făcut această poză!” De asemenea, a postat și un filmuleț cu o ecografie a bebelușului.

https://www.instagram.com/p/CDCclmTpopp/

Acum 6 luni, Vanessa Morgan avea parte de o nuntă privată cu Michael Kopech. La ceremonie au participat 40 de rude și prieteni apropiați. Printre aceștia s-a numărat și Madelaine Petsch, colegă de platou cu Vanessa. Ba mai mult, aceasta i-a fost chiar domnișoară de onoare.

Autor: Raluca Călin