Chiajna

(VIDEO)Doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii în Chiajna!

"în Știri" by
Timp de citit: < 1 minut

În Chiajna, județul Ilfov, a avut loc joi seară o altercație mafiotă. Membrii unui grup de interlopi au atacat doi bărbați, pe stradă, cu săbiile și pistoalele.

Unul dintre bărbații atacați este fratele celebrei culturiste Alina Pană. Aceasta a povestit cele întâmplate, susținând că interlopii au tras focuri de armă în direcția mașinii în care se afla fratele său, alături de prietenul lui. După sesiunea de împușcături, atacatorii au scos săbiile, îndreptându-se agresiv spre aceștia.

Victimele au suferit răni grave și au fost transportați din Chiajna la București pentru a primi ajutor medical de urgență. Se așteaptă acum prinderea agresorilor pentru a se putea demara procedeele de anchetare a acestora.

Alina Pană a declarat că fratele ei a mai avut de a face cu astfel de agresiuni în urmă cu 13 ani, conform Digi24.

Acestea sunt imagini postate de campioana la culturism, pe pagina sa personală de Instagram:

Fratele său a fost rănit și transportat la spital, în urma altercației.

 

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Derulează înapoi