Vulpița și Viorel
Vulpița și Viorel

Vulpița și Viorel sunt bolnavi de COVID-19! Vestea a fost anunțată joi, în cadrul jurnalului de știri „Observator”, transmis la ora 19 pe postul de televiziune Antena 1 .

Inițial, a fost dezvăluit doar faptul că, trei dintre membrii „Acces Direct”, sunt depistați pozitiv, fără să li se facă public numele. Anunțul privind identitatea persoanelor a fost dat abia după ce în locul ediției transmise de obicei în direct, a fost dată o reluare, conform Libertatea.

„Doi invitaţi şi un membru al echipei «Acces Direct» au fost confirmaţi în urmă cu puţin timp cu noul Coronavirus, motiv pentru care ediţia de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediţie difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să îşi urmeze cursul firesc”, a transmis postul de televiziune.

Antena 1 transmite că au fost luate toate măsurile împortiva răspândirii virusului! De asemenea va fi demarată o anchetă în acest sens.

„Echipa «Acces Direct» a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 şi siguranţa persoanelor ce au avut un contact direct cu cei infectați. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc o dezinfecţie, atât în platou, cât şi în redacţie şi au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacţi direcţi”.

Vulpița și Viorel au stârnit controverse!

Din cauza telenovelei „Viorel și Vulpița”, postul  de televiziune a fost amendat  de CNA cu o sumă de 15. 000 de lei, pentru că promova „spectacolul denigrării umane”,  scrie Evenimentul Zilei. Tot atunci, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a declarat că emisiunea va continua atât timp cât telespectatorii se vor uita.

În același platou este fimată și emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Emisiunea matinală nu a avut de suferit. Programul continuă în mod  normal, scrie Adevărul.