șeful Direcției Penale

Un bărbat din Ucraina l-a luat drept ostatic pe șeful Direcției poliției penale! Care îi sunt intențiile?

"în Știri" by

Șeful Direcției Penale a fost luat ostatic de către un bărbat, în Ucraina! Încă au loc negocieri.

Bărbatul urma să fie arestat, dar s-a  opus și a luat ostatic un polițist. Ulterior, bărbatul a eliberat polițistul, în schimbul șefului Direcției Penale!

Agresorul, cu ostatic cu tot, a plecat spre Kiev, într-o mașină  de poliție! Momentan, au loc negocieri!

Totul se petrece într-un oraș din Ucraina numit Poltava!

Anton Gheraşcenco, viceministrul de Interne Ucrainean a făcut joi, pe pagina de facebook, un anunț legat de situație: „În prezent au loc negocieri pentru a-l obliga pe atacator să-l elibereze pe poliţist fără a-şi face rău sieşi şi altora”, scrie AGERPRESS.

Agresorul are o singură doleanță. Vrea să scape de urmărirea penală.

Nu este primul incident de acest gen.

Acum câteva zile, 13 pasageri ai unui autobuz au fost luați ostatici de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. De această dată, incidentul s-a petrecut în orașul Luțk.

Atunci, situația s-a încheiat abia după ce atacatorul  a avut o discuție telefonică cu Președintele Ucrainei. Atacatorul a insistat ca un videoclip despre drepturile animalelor să fie postat pe rețelele sociale, de către oficialul ucrainean.

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi