Ionel Dancă

Ionel Dancă, șeful Cancelariei Prim-ministrului: Vor fi acordate indemnizații de șomaj pentru angajații firmelor care își suspendă activitatea din cauza COVID-19!

"în Știri" by

 Ionel Dancă, șeful Cancelariei Prim-ministrului aduce noutăți în economie, în cadrul unei ședințe de presă la Palatul Victoria, Vorbește despre planul de investiții și relansare economică. De  asemnea, sunt prezentate toate proiectele care urmează să fie implementate!

În IMM invest este vorba nu doar despre investiții ci și despre alte programe de sprijin prevăzute în planul național de investiții și relansare economică.

De asemenea, sunt planificate fonduri în valoare de peste 1 miliard de euro pentru întreprinderile mici și mijlocii și de asemenea, salariații companiilor care își suspendă  activitatea pe o perioadă  determinată să  se bucure de o indemnizație de șomaj. Autoritățile locale vor hotărî iar măsurile se vor aplica până la 31 decembrie 2020, după cum spune Ionel Dancă în ședința de presă.

Briefing de presă

Briefing de presă susținut de șeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, la Palatul Victoria#IonelDanca #PalatulVictoria

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Joi, 23 iulie 2020

 

Urmează  să primim  de la UE 80 de miliarde de euro! Ce se va întâmpla cu  acești bani? Află aici!

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi