Klaus Iohannis

(VIDEO) Klaus Iohannis: „Craiova este o locație economică de primă mână”

"în Știri" by

Klaus Iohannis se află în vizită la Craiova! El a primit o invitație de la Ian Pearson, directorul Uzinei Auto Ford.

Uzina Ford de la Craiova se extinde! O nouă linie modernă de producție va fi construită. Pregătiri pentru noi investiții au loc în cadrul uzinei de mașini. Ian Pearson, directorul uzinei vorbește despre acest plan de investiții: „Plănuim să investim peste 30 de milioane de dolari americani pentru o nouă linie de producție care vor permite fabricarea la Craiova a unei game largi  de piese auto!”, declară Directorul Ford.

Președintele Klaus Iohannis este de părere că orașul are un mare potențial de dezvoltare economică: „Craiova este o locație economică de primă mână în Europa!”.

La UE au avut loc negocieri pentru  fonduri de de 80 de miliarde de Euro pentru România. Acești bani vor fi investiți în dezvoltarea economică a țării. 

 

 

 

 

 

Declarație de presă susținută de Klaus Iohannis și de președintele Ford România https://bit.ly/32KnG3s

Publicată de Mediafax.ro pe Miercuri, 22 iulie 2020

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi