Un tânăr palestinian a vrut să-și vegheze la spital mama bolnavă de COVID-19! Ce a făcut bărbatul?

0
253 views
tânăr palestinian
tânăr palestinian

În vremurile grele în care trăim, legăturile emoționale au fost minimizate de nevoia de siguranță epidermiologică. Evenimentele importante ale familiilor, precum botezurile, nunțile și înmormântările sunt marcate de restricții. Și până la urmă, se înțelege de ce. Dar cazuri și mai grave au fost cele în care copii și-au dus părinții la spital și nu au mai avut nici măcar ocazia să își ia rămas-bun. Aceasta este și situația unui tânăr palestinian care a luptat până la final pentru a fi alături de mama sa, pacientă a spitalului Hebron.

Acest tânăr palestinian s-a cățărat zilnic două etaje pentru a sta la fereastra salonului în care era internată mama lui. Femeia, Rasmi Suwati, suferea de o boală cronică și a fost depistată cu Coronavirus. Având în vedere și vârsta sa înaintată (73 de ani), starea sa s-a agravat rapid, murind la 5 zile de la internare. În fiecare dintre aceste ultime 5 zile de viață a fost vegheată de la fereastră de fiul ei, care a stat acolo până în utimul moment.

„Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte să o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a declarat tânărul îndoliat, conform Digi24. Mama acestuia a fost una din puținii bolnavi de COVID-19 care nu a murit singur, uitat.

Chiar dacă mesajul acesta nu va ajunge la el, ne exprimăm aprecierea pentru eroul clandestin.

Cum știi dacă ești bonav de COVID-19? Află aici!