Ministrul Învățământului

Ministrul Învățământului vorbește despre cel mai probabil scenariu pentru un nou an școlar!

"în Știri" by

Ministrul Învățământului, Monica Anisie, a anunțat care ar fi cel mai prolific scenariu ce ar putea fi pus în practică pentru începerea anului școlar.

Sistemul hibrid este cel dorit de Ministrul Învățământului la momentul actual, având în vedere creșterea alarmantă a numărului de infectați cu Covid-19.

Aceasta formă de educație presupune mergerea prin rotație la cursuri, timp în care elevii ce stau acasă vor fi prezenți prin intermediul platformelor online.

Monica Anisie a afirmat că în această circumstanță așteaptă ca Oficiul Național de Achiziții Centrale să asigure tuturor elevilor dispozitive electronice pentru ca aceștia să aibă acces la materie, conform Mediafax.

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi