Noi măsuri introduse de Cipru

Cipru introduce noi măsuri pentru turiștii români! Care sunt acestea?

"în Știri" by

 Cipru introduce noi măsuri pentru turiști! Românii care vor să meargă în Cipru trebuie să știe că, la intrarea în țară este necesar să se prezinte cu un test negativ de Coronavirus. De asemnea, carantina de 14 zile e obligatorie pentru ei!

Testul pentru Coronavirus trebuie să aibă un rezultat negativ. Testul va fi efectuat înainte cu 72 de ore de la intrarea în țară. Dacă cei care vor să treacă granița se prezintă fără test, vor primi unul pe care îl vor efectua la vamă,  conform Digi24.

Din cauza creșterii cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19, Cipru și-a revizuit lista cu țările din care pot primi cetățeni străini. Țara noastră a trecut pe „lista roșie de vizitatori”, adică printre țările care prezintă un risc de îmbolnăvire crescut. Astfel,  aceste noi măsuri introduse de Cipru pentru turiști au scopul de a împiedica creșterea îmbolnăvirilor în rândul cetățenilor acestei țări.

Țara din Marea Mediterană a înregistrat un număr de aproximativ 1. 000 de infectări și 19 decese.

 

Am 20 de ani și studiez Jurnalismul. Obișnuită cu scrisul și „ecosistemul” Mass-Media, am ales să scriu aici știri. La fel ca mama, sunt o fire de neînduplecat, dar răbdătoare. Intuiția și spiritul de inițiativă le-am moștenit de la tata. Talentul? Este doar al meu, îl cultiv încă de pe vremea când făceam liniuțe și bastonașe. Acum mă citești aici și sunt mândră de asta!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi