Un bărbat

Un bărbat din Ucraina a luat 20 de ostatici într-un autobuz, amenințând că are asupra sa arme și explozibil!

"în Știri" by

Un bărbat din Ucraina a luat aproape 20 de ostatici într-un autobuz în centrul oraşului Luţk.

Un bărbat, ale cărui motive nu sunt cunoscute pentru un asemenea gest, a luat ostatici într-un autobuz și a declarat că deține asupra sa explozibili şi arme, conform Agerpress.

Centrul oraşului Luțk a fost blocat de către forțele de ordine, iar preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, într-o postsre pe Facebook, că ,,au fost auzite focuri de armă, iar autobuzul este avariat”.

,,Se fac toate eforturile pentru a soluţiona situaţia fără victime”, a adăugat Zelenski.

În imagini se poate observa un autobuz parcat în mijlocul unei străzi goale, având două ferestre sparte, iar restul sunt acoperite cu perdele de culoare închisă.

Salut! El este Florin și îți mulțumește pentru ca i-ai citit articolul. Pasionat încă de mic de arta scrisului, el compune poezii și își exprimă opinia în scris despre ceea ce simte, iar mai nou se ocupă de știri. A absolvit Colegiul Național ,,George Coșbuc" Năsăud, profil Mate-Info, iar acum studiază Ingineria Economică în cadrul UTCN. Multă lume l-a întrebat cum de a ales să studieze științele reale, având înclinația spre a scrie, astfel că motto-ul lui în viață este: ,,Fii schimbarea ce vrei s-o vezi în lume"!

Lasă un răspuns

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi