Nicki Minaj
Nicki Minaj

Nicki Minaj este însărcinată cu primul ei copil! Faimoasa raperiță a postat pe platforma Instagram fotografii cu hashtag-ul „#preggers”, aceasta arătând foarte fericită. 

O fotografie de pe Instagram-ul lui Nicki are ca descriere: „Dragoste. Căsătorie. Sarcină. Revărsate cu emoție și recunoștință. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune” .

https://www.instagram.com/p/CC3k2NZj3kH/

Tatăl copilului este Kenneth Petty, cu care Nicki s-a căsătorit în 2019.

Nicki Minaj a declarat într-un interviu pentru cotidianul The Guardian că iubirea există și în afara unei căsătorii: „Chiar dacă nu ești căsătorit, când ai pe cineva pe care îl consideri suflet pereche sau pe cineva care te înțelege, te face să te simți ca și cum ai fi deasupra tuturor”.

Nicki Minaj nu a atins locul I în topurile Americane până anul acesta, când a reușit, chiar de două ori să ajungă în numeroase clasamente muzicale atât din Statele Unite, cât și din întreaga lume. Melodiile cele mai ascultate ale raperiței, de anul acesta, au fost remixul „Say So” (Doja Cat) și „Trolz” (6ix9ine). Cel mai recent album al artistei a fost lansat în 2018 (Qween)

Sursă photo: Facebook