Darius Vâlcov

Darius Vâlcov, fostul Ministru de Finanțe, condamnat la închisoare!

"în Știri" by

Darius Vâlcov, fostul Ministru de Finanțe a fost condamnat la 6 ani și 6 luni de închisoare, miercurea trecută, de către Tribunalul Dolj.

Motivul condamnării este corupția, Darius Vâlcov cerând, în calitatea sa de primar, 10% din sumele încasate de un om de afaceri din Slatina, conform Adevărul.

Mai mult decât atât, pe o perioada de 6 luni din 2013 a primit 2.146.270 lei pentru ca respectivul antreprenor să-și poată desfășura afacerea fără a întâmpina probleme.

Prin intermediul mai multor contracte, acesta sustrăgea 10% din sumele primite de firme ce aveau ca scop reabilitarea orașului.

Surse din DNA demonstrează cum fostul ministru de finanțe a primit în total suma de 4. 296. 270 lei. Cu toate acestea, condamnarea lui nu este definitiva și poate fi contestată. 

Ce  se  întâmplă cu  cei  condamnați pentru fapte de corupție? Află aici!

Mă numesc Delia, am 20 de ani și sunt studenta la Universitatea din Pitești. Studiez Litere, așadar, mă recomandă pasiunea pentru literatură, limbi străine și cunoașterea mentalităților mai multor civilizații. Pe lângă aceste pasiuni care par, poate, prea serioase, se adaugă altele și mai și: religia și astrologia. Dar bineînțeles că iubesc viața, îmi iubesc vârsta și profit la maxim de această perioadă! În viitor aș vrea să devin profesoară, pentru că sper că voi reuși să schimb destinele mai multor tineri, iar în paralel as vrea să-mi împlinesc pasiunea: aceea de a scrie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

"Ultimele de la POV21"

Derulează înapoi